top of page

 

F O R M U L E   D E   L U X E 

M E N U  A L L - I N  B E I R U T  B B Q  F O R M U L E

 

APERO

​

Keuze uit:

Falafel Huisgemaakte gekruide kikkererwten-balletjes

Cheesefingers Bladerdeeg gevuld met smeuïge fetakaas

Kibbeh Lamsgehaktkroketjes met pijnboompitten

Humus Kikkererwten tapenade met broodstengels

Baba ghanoush Aubergine-kaviaar met broodstengels

Fatoush Libanese salade afgewerkt met granaatappel en gefrituurd brood

Tabouleh Libanese salade met bulgur, fijngehakte tomaat, munt en pijpajuin

Freekeh groene tarwesoort met pijnboompitjes, yoghurtsausje en munt

​

​

​

HOOFDGERECHT

​

Libanese barbecue mix van gemarineerde kipfilets, kefta, mini-merguez, gegrilde ui en tomaat

en

Freekeh groene tarwesoort met pijnboompitjes, yoghurtsausje en munt

en/of

Pikante aardappelen met look, koriander en sesamzaadjes

en

Fatoush Libanese salade met mix van groente en granaatappel

​

                                                                                  

 

       LIBANESE WIJNEN       

                        

Chateau de Ksara - Reserve Couvent - Mediterrane rode wijn: Lijkt met zijn stevige kruidigheid van laurier en rozemarijn eerder op Rhone dan Bordeaux. Maar de vergelijking is eigenlijk zinloos. De specerijen, kruidigheid, het rijpe rode en zwarte fruit en de milde tannine zijn vooral 'typisch Bekaa Vallei'.

 

 

Blanc de L'observatoire - Mediterrane witte wijn: Uit de Libanese Bekaa Vallei. Van Franse druiven, zoals ze daar gewend zijn. Sauvignon Blanc, Gele Muskaat en Clairette in dit geval. Drie maandjes gerijpt in eikenhouten vaten. Bedoeld om jong te drinken.Wat hem mediterraan maakt? De innige omhelzing van frisse citruszuren en gedroogde salie.

​

 

Voor een prijzenofferte op maat mailt u naar contact@yallayallabeirutstreetfood.com          

​

bottom of page